AcasăNewsIohannis: Capitala nu este un oraș bine pus la punct/ Replica primarului...

Iohannis: Capitala nu este un oraș bine pus la punct/ Replica primarului Firea n-a întârziat

După ce actualul președinte – fost edil, mai bine de un deceniu, al orașului Sibiu – a făcut o remarcă referitor la aspectul Capitalei, primarul Bucureștilor i-a dat replica.

Iohannis, la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România (foto: presidency.ro)

„Capitala nu este un oraș bine pus la punct”, a declarat în primă fază, Klaus Iohannis, luni după-amiază, răspunzând unei întrebări ce i-a fost adresată până să participe la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România.

Ca răspuns la această constatare, edilul Bucureștilor a dat de înțeles că actualul lider de la Cotroceni ar putea intra în cursa electorală pentru fotoliul de primar general. Și că se așteaptă ca toți cei care consideră că au „soluții miraculoase pentru București” să facă acest pas. „Să vină dumnealui să candideze la Primăria Capitalei și să ne arate cum trebuie să arate orașul. Asta e părerea mea. Cu mandat de 10 ani”, a răspuns Gabriela Firea, social-democrata aflată în fruntea Primăriei Bucureștilor și cu gând să candideze pentru încă un mandat în această postură.

author avatar
Cristina Stefan
365 afisari

3 COMENTARII

  1. Ba, scirba mai e jivina asta !!!
    Deci marea metropola Sibiu, mare cit o scara de bloc din Balta Alba, in care Bucurestii au pompat bani cu lopata ca sa-l fatuiasca pentru a fi capitala nemuririi, e ”bine administrata” ?!
    Pai du-te invirtindu-te si mai administreaz-o, mai fura vreo 10 case si lasa-ne linistiti ca sa nu ne facem pacate cu tine !!!

  2. Tie nu tie rusine ca tii romani in frig si fara apa de baie? Cum poti tu petinde ca esti un primar? Cum poti tu avea tupeu sa vrei sa mai candidezi cand tu nici utilitati nu poti sa repari dar ce stiu eu ce noduri auto poduri metrouri pasaje sali…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger