AcasăNewsMilenialii nu sunt pregătiți să devină cea mai bogată generație din...

Milenialii nu sunt pregătiți să devină cea mai bogată generație din istorie

Milenialii au fost descriși drept niște cheltuitori frivoli, nereușind să se ridice la nivelul succesului părinților lor

Un vast transfer de avere în valoare de 90 de trilioane de dolari în următorii 20 de ani îi va transforma probabil pe mileniali în „cea mai bogată generație din istorie”, potrivit estimărilor companiei globale de consultanță imobiliară Knight Frank.

Knight constatat că așa-numita generație tăcută – cei născuți de obicei între 1928 și 1945 – și baby boomers – născuți între 1946 și 1964 – vor „preda frâiele” milenialilor – cei născuți între 1981 și 1996 – atunci când își vor transmite averile.

Cheltuitori frivoli

Cu toate acestea, milenialii au fost descriși drept  niște cheltuitori frivoli, nereușind să se ridice la nivelul succesului părinților lor.

„Milenialii nu sunt la fel de bine pregătiți ca generația care a creat bogăția”, a declarat pentru CNBC Salvatore Buscemi, co-fondator și managing partner al biroului multifamilial Brahmin Partners.

„În momentul în care milenialii vor moșteni această avere, ei vor fi în jurul vârstei de 40 de ani și este posibil să nu aibă aptitudinile necesare pentru a-și începe propria afacere sau pentru a investi. Ei nu au seturile de aptitudini necesare mai devreme pentru a putea face acest lucru pentru că nu au fost niciodată nevoiți – nu au fost niciodată împinși”.

Brusceni susține că  „natura umană sugerează că oamenii sunt mai puțin înclinați să dobândească noi competențe pe măsură ce îmbătrânesc”.

Mai degrabă, milenialii se vor concetra  pe obiective pe termen scurt, în timp ce cei care i-au precedat se concentrează mai mult pe economisirea pentru etape importante precum întemeierea familiei și pensionarea. sugerează experții.

Deși milenialii au trăit criza financiară globală din 2008, ei sunt „mai departe” de consecințele celui de-al Doilea Război Mondial, care au contribuit la formarea mentalității părinților lor cu privire la bani, se arată într-un raport al RBC Wealth Management.

În plus, conform studiului realizat de compania de servicii financiare LendingClub, milenialii sunt cea mai probabilă generație care trăiește din salariu în salariu, deoarece această „generație sandwich” trebuie să își întrețină atât părinții în vârstă, cât și proprii copii.

Există, de asemenea, o diferență între persoanele care câștigă avere și cele care o moștenesc, acestea din urmă fiind dezavantajate atunci când vine vorba de gestionarea bogăției sau de a face față pierderii ei.

Pentru psihoterapeutul clinician Paul Hokemeyer, persoanele care și-au construit averea sunt încrezătoare în abilitățile și capacitatea lor de a o câștiga din nou în cazul în care o pierd, spre deosebire de cei care o moștenesc.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
354 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger